O nas

Avtorja in urednika vsebine

Prof. dr. Bojana Beović, dr. med., specialistka infektologije; Univerzitetni klinični center Ljubljana; Fakulteta za medicino, Univerza v Ljubljani (CV Povezava)

Prof. dr. Milan Čižman, dr. med., specialist pediater in specialist infektolog; upokojen (CV Povezava)

Razvoj aplikacije

Verzijo 2.0 (spletna aplikacija) sta razvila in jo vzdržujeta ekipi Transatlantic Pharme Inc. in Lenis farmacevtike d.o.o.

Verzijo 1.0 (nativni aplikaciji za Android in iOS) sta razvila Valentina Ahac in Žiga Zupančič, študenta z Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani, in Tadej Kanižar (Računalniške storitve nCode s.p.). Angleški prevod aplikacije je prispeval Jaka Beović.

Kontakt

Za vsa vprašanja, informacije in komentarje vam je ekipa QUIBA na voljo na info(at)quibaguide.com.

Izjava o omejitvi odgovornosti

QUIBA je namenjena izključno zdravstvenim delavcem in ni namenjena za laično javnost. QUIBA je namenjena samo za informativne in izobraževalne namene. Ne sprejemamo odgovornosti za odločitve, ki jih uporabnik sprejme izključno na podlagi informacij v tej aplikaciji. Uporaba informacij v določeni situaciji je in ostaja strokovna odgovornost predpisovalca.

Prizadevamo si, da bi zagotovili pravilnost vsebine aplikacije QUIBA. Preden predpišete katerikoli izdelek, se posvetujte s trenutnimi popolnimi informacijami o predpisovanju, kot jih najdete v navodilih za uporabo, priloženih zdravilu.

Uredniki in izdajatelj aplikacije QUIBA niso odgovorni za napake, opustitve ali za kakršne koli posledice uporabe informacij, najdenih v aplikaciji QUIBA, in ne dajemo nobenega jamstva ali zagotovila, izrecno ali implicitno, v zvezi z ažurnostjo, natančnostjo ali popolnostjo vsebine aplikacije QUIBA.

Če se želite registrirati kot uporabnik aplikacije QUIBA, morate prebrati in se strinjati s Pogoji uporabe aplikacije QUIBA in to izjavo o omejitvi odgovornosti.

Avtorske pravice

Vse pravice pridržane. Nobenega dela te vsebine ni dovoljeno prenesti, reproducirati, shraniti v sistem za iskanje ali prenesti v kakršni koli obliki ali na kakršen koli način brez izrecnega predhodnega pisnega soglasja podjetja Lenis farmacevtika d.o.o.

Prošnje za dovoljenje za uporabo materiala iz aplikacije QUIBA je potrebno nasloviti na: Lenis farmacevtika d.o.o., Litostrojska cesta 52, 1000 Ljubljana, Slovenija ali na info(at)quibaguide.com.

Politika zasebnosti (Povezava)

Pogoji uporabe (Povezava)